EL MEU GOS O EL MEU GAT AMB SOBREPÈS? NO, GRÀCIES.


Saps quant pesa el teu gos?, És possible que el teu gat tingui sobrepès?

Resultado de imagen de perro  gordo

Tranquil, molts animals pesen més del recomanat pels Veterinaris, però el més important és saber identificar el problema per posar la SOLUCIÓ més adequada.

En el Regne Unit, per exemple, s'estima que 1 de cada 3 mascotes té sobrepès. La principal causa d'aquest problema és que molts propietaris pensen que “més menjar” significa “més afecte”.

En la consulta, després de fer una exploració física, mesurem a l'animal i calculem, d'una manera molt més real, quin és el seu PES IDEAL. Amb aquest valor podem recomanar-te un pla de Control De pes especial per a la teva mascota.


Tres són les causes més comunes per les quals un animal té sobrepès:

1.- Incorrecta alimentació: els propietaris alimenten al seu gat o al seu gos amb menjar de gamma baixa de supermercat, que solen tenir un excés de greix i la seva formulació i ingredients, en moltes ocasions, no són molt saludables. A això se suma que NO es pesa el menjar o NO es tria una quantitat mesurada segons les recomanacions que fa el fabricant o el Veterinari.

Respon a aquesta pregunta: Quants plats de sopa i filets et menges quan et sentis a la taula?... I Perquè no menges el doble o el triple? Menges solament això perquè saps que és una quantitat adequada per aportar les calories i nutrients que el teu cos necessita. Llavors, Perquè dónes al teu gos el doble o el triple de la quantitat de menjar que necessita?



2.- Falta d'exercici: alguns animals no gasten pràcticament calories durant el dia, ja que solament mengen, es passegen per casa o per fer les seves necessitats o dormen. I gens més.



3.- Esterilització i malalties: quan un animal s'esterilitza per evitar problemes reproductius o de salut, la falta d'hormones sexuals fa que “es cremin menys calories”. Per això insistim tant que mengin un pinso per a animals esterilitzats.



Desgraciadament, alguns animals tenen sobrepès perquè estan malalts, i els seus amos no ho saben. L'Hipotiroïdisme, Diabetis Mellitus, Hiperadrenocorticisme i altres malalties generen un excés de greix i de pes en l'organisme, molt perjudicial per a l'animal.



Punts clau:
Revisa amb el teu Veterinari les causes del Sobrepès.
Deixa't assessorar sobre el Millor Pla de Control de pes que pot tenir el teu gos o gat


Demana una cita i parlem sobre aquest tema:

Tlf; 972.34.07.47
Email: cvtossa@gmail.com
o passa pel Centre Veterinari Tossa.



EL MEU GOS O EL MEU GAT AMB SOBREPÈS? NO, GRÀCIES.
 Resultado de imagen de gato y perro  gordo

Comentarios

Entradas populares